About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

uchiha itachi picture
Monday, December 19, 2011 • 10:27 PM • 0 comments




 hye . .ni lahh uchiha itachi abang sasuke. .aku lebih minat kt itachi drpd sasuke. .watak itachi ni cool ngan hebat. .sbnrnyer itachi ni sayang gile kt sasuke cume sasuke je x tau. .klo korang tng0k petempuran antara sasuke ngan abangnyer memang sedih rr. .lebih baek korang tengok episoddorang gaduh. .okay lah smpai sini je. .malas nk taip lagi. .bye2

uchiha sasuke picture
Sunday, December 4, 2011 • 8:23 AM • 0 comments
ini lah sasuke uchiha. .dia dalam cite naruto. .kawan aku kte sasuke ni hebat drpd naruto. .aku x tau rr ape yg hebatnyer. .sajer je aku letak gmbr sasuke kt blog aku. .nk kasi kwn aku tu cemburu. .watak sasuke ni aku pon x tau rr, nak dikte kan baek x rr baek sgt..tapi yg pasti .. harapan sasuke ialah ingin membunuh abg kandung die sendiri. .klo korang nk tau kenape die nk bunuh abg die. .korang tng0k rr citer nyerr. .okay


malam yg seronok
• 8:05 AM • 0 comments
assalamualaikum!!selamat malamm. .malam ni bosan giler. .jadi aku ngan kakak aku bernyanyi kt bilik, semua dh tido kecuali kitorang. .kakak aku gne walkmen adek aku untuk dijadikan  microphone..kitorang nyanyi lagu u-kiss 0330 ngan boyfriend. .aku tukang suluh lampu kt kakak aku smbil menanyi. .mse tu baru kol 11:30 malam. .x lewat kan. .he3 mase aku update blog ni kol 12:04. skang ni aku dh x tido lewat dahh. .k lah smpai sini je selamat malam dan oyasuminasaii


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome