About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

bosan ~ ~
Sunday, November 27, 2011 • 6:24 PM • 0 comments
assalamualaikum!!!!!!!!!!!!!!!!! hari ni bosan giler rr, ,bile aku on9 member aku yg aku tunggu xde, , member yg aku tunggu semestinyer lah eisya,anis zafirah ngan jaja, 24 jam aku tunggu dorang,[susahkan dpt kwn yg baek mcm aku] klo tngok tv pon sme gak bosan ~ ~ , ,aku ade keje sekolah tapi . . .tau2 rrr aku ni agak malas nk buat, , he3 aku update blog aku ni pon agak malas tau, , k lah smpai sini je kawan ~ ~ see ya, assalamualaikum. .

 ─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒


penat tapi seronok, ,
Saturday, November 26, 2011 • 5:01 AM • 0 comments
assalamualaikum dan hye semua, , hari ni milo datang ke sg tengi, ,best, ,yg bestnyer aku dpt byk belon, , he3
mse budak2 drjh 6 maen bola jaring aku trpakse rrr jage adek member aku ni, , selamat rr adek die ni x merungut, , sebenarnye belon tu kne amik satu je, ,  aku kan pandai jadi aku suruh budak2 amik kan, , aku dh amik dua kali, ,kang x pasal2 karang kne sound kt pakcik 2, , member aku ckp, , yg aku ni mcm budak kecik sbb nk  maen belon, , tapi dorang pon sme gak nk belon, , lepas member yg sebaye aku balek, , aku lepak ngan sorang budak ni member aku gak tapi umo die x sebaye ngan aku, , nme die EISYA HUSNA,,die ni minat ngan sung jong, ,[wei eisya klo ko bce post ni, , klo ko marah sorry rrr nye. .]aku dok ngan eisya ni x abis2 kne membebel ngan die sbb aku maen belon, ,sbnrnye die nk belon aku 2, mse dh nk tamat kitorang kene amik gmbr , , aku ade trnmpak seorang remaje lelaki ni, , die pakai gelang byk gile lah, , dh lah gelang die mcm yamada ryosuke jelez gile aku, , aku ckp rr kt eisya aku nk gelang tu, , pas2 eisya terus prgi kt abang tu dan terus je minatk gelang pas2 abang 2 senyum smbil geleng,,adoyai, ,,ade gak member2 drjh 6 nk belon aku, , aku kte kt dorang 'bole x mahal pon satu RM 1' he3. .semau permaennan kt sane tu semua nye mcm budak keci tapi seronok, ,aku dpt jumpe member lme aku, ,, best gile rrr,,lepas habis balek rrr, , aku ngan jaja cadang nk balek jgn kaki ,,pas 2 mak eisya die nk hantr kan aku ngan jaja, , [eisya ckp kt mak ko thnks rr], , dh smpai rumah aku terus bukak fb, , layan fb jap, , pas2 lepas solat aku terus tido smpai rr kol 5:30, , penat tapi seronok he3, , k lah sampai sini je thnks, ,

 ─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒


perkara yg aku buat mse holiday!
Tuesday, November 22, 2011 • 9:26 AM • 0 comments
assalamualaikum ! ! , , mse holiday ni byk keje yg aku buat, , paling wajib ialah on9, melepak dannn kenekan member, ,he3aku kene kan member kt fb je, ,mangse aku yg selalu kne mesti lh member aku yg brnama mumtazah, , aku gne teknik aku rrr kasi link pas 2 suruh die bukak cm2 je, , simple, ,untuk pegetahuan korang link tu bile korang tekan nnti terkeluar gmbr hantu yg bergerak pas2 dgn suare mengilainyer,,klo korang tng0k mse malam gerenti korang x leh tido, , he3 selain mum member lame aku pon kne gak makcik saudare aku pon kne sepupu aku pon kne, , klo dlm family aku,, aku kenekan kakak aku ngan adek aku, ,klo aku kenekan bapak aku ngan mak aku gerenti nyawa aku trlayang he3, ,kakak aku pon byk kali kne kacau ngan aku, ,aku suke gile tng0k die menjerit ketakutan[klo aku kenekan die je,,klo org lain takutkn kakak aku,,aku memang x suke] k lah smpai sini je,,ARIGATOU!


P/S:JANGAN KORANG PIKIR AKU NI NAKAL,,SEBENARNYE AKU NI BAEK JE HE3 sekali sekale puji diri sendiri,,:)

 ─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒


cuti!!
• 8:48 AM • 0 comments



 assalamualaikmum dan salam 1 malaysia, aku dh lme x update blog, ,he3 sibuk kate kn,, ,aku nk ucap kan SELAMAT BERCUTI kpd pelajar2 dan sesiape lh yg brcuti, ,ni lh mse yg ditunggu-tunggukan  oleh pelajar2 yg seperti aq,,hepy gile aq cuti, , tapi ade gak yg x mengembirekn aku, ,perkare yg x mengembire kn tu ialah mse cuti aku kne buat nota sejarah, , selamat lh aku ni rajin, , klo x memang telinge aq brdarah kne membebel ngan cikgu, ,mse cuti ni paling wajib perlu aq buat mesti lh on9 24 jam ataupon melepak 24 jam,jgn pulak korang pikir yg aq ni x solat, ,k lh sampai sini je, , arigatou ~                                                                         





20 Cara Nak Buat Roomate Korang Jadi Gila
Sunday, November 6, 2011 • 4:29 AM • 1 comments
1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat
roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik &
terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi
tidor.          
2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati” horee…kau dah
balik”. Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan
tanya dia “Sepatutnya kau dah blah dah skrg”
3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 ” Tolong, kat mana aku
berada ni?” dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah
sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia
tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.
4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata
“Dah merebak… dah merebak!”
5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap
hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap “Aku tak
boleh hidup sebilik dengan kau lagi” sambil keluar & menghempaskan
pintu bilik dgn kuat…Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.
6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenungroommate anda sambil berkata
“Tak lama lagi…tak lama lagi…”
7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap
apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, “Siot betul, kalah
lagi”
8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia
keluar, bangun dan menjerit dgn kuat “Horee…!”. bukak lampu semula.
9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap “Selamat Datang ke
McDonald. Boleh saya ambil pesanan anda…” Lepas tu buat muka bodoh,
sambil berkata “Eh, kau rupanya…”
10. Kata kat roommate “Ada pesanan penting untuk kau”. Lepas tu
buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yg anda dah lupa pesanan
tu. Kemudian, cakap “Eh…aku dah ingat”. Lepas tu pengsan balik.
11. Bila roommate anda balik, berpura2 tengah telefon. Caci maki dan
menjerit dengan kuat kat telefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakap
kat roommate bhw yg telefon tadi adalah mak dia. Cakap mak dia akan
telefon balik.
12. Kalau roommate suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai
habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw anda kena ajar dia cara
mengosok gigi dengan betul.
13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan
rumah/kampung. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate anda hilang.
Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa
yg menjumpai roommate anda.
14. Bila roommate anda tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu
opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan
confused.
15. Duduk & renung roommate dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa
member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam tengah
tengok wayang.
16. Masa roommate tiada, ambil deodoran dan sapukan pada seluruh
dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan
selalu sampai deodoran tu habis.
17. Kalau roommate ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk
beri makan kpd binatang tsbt. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak
rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.
18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate anda sambil berkata
“Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la…Macam teknik rebonding…”.
Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur.
19. Mase roommate tido, bungkus dia macam kafan mayat (siap ikat), pastu panggil member dlm 10 bace yasin ramai2.
bile rumet jage pakat2 buat x nmpk ape2.
20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam
kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia.
Mesti dia terkejut sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat.



─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒ [aku hanya copy2 je ehehhe]

exam dah habis,,
Saturday, November 5, 2011 • 12:23 PM • 0 comments
 assalamualaikum~ yeyeye happy sangat2! biasa la orang dah habis exam mana tak hapi nye,,ibu aq ckp lps exam b0le2 bwt ape2 jadi aq 24 jam melekat kt lapt0p je mkn p0n x,,he3,,kl0 aq ngan lapt0p ni susah sgt nk dipisah kn,,dh mcm kembar dah,,hah psl exam ni s0alan nye semua susah2 ade gak sng tapi sng 2 sikit sgt,,ade kwn aq jwb sampai menagis hebat t0l,,bebas2 jugak tapi nnt dh kts dipulangkan mesti ade yg takut kne mrh,ade yg nk nangis sbb byk sgt gagalnye,,aq p0n takut gak,,kts math aq x cukup mse ,,stgh aq tpakse hantam stghnye lagi aq bwt bet0l2,,msenye satu jam setgh mne lh cukup,,kts dua plk byk sgt yg senang smpai aq x dpat jwb,,k lhmmsmbung lagi bye2.. 
─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒

slmt mlm
• 11:55 AM • 0 comments
selamat malam,,,mlm ni aq x leh tid0  ,, mlm ni aq susah sgt tid0,,kl0 lyn fb ,,x de kwn,,dah aq b0san sgt jadi aq post lh ape2 yg nak aq taip..ahh,,b0san b0san,,munkin aq b0leh tid0 k0l 3,,k lh smpai sini je lh sbnrnye mte2 aq ni ngah tkebil-kebil ni,,ngantuk gile,lagip0n lagi beberape minit lagi nk k0l 3 pagi,,,k lh bye2..:)
─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒


bi0data ,,
• 11:34 AM • 0 comments
assalamualaikum dan slmt bkenalan,,,nme aku nur najihah,,
aq tggl kt sg.tengi..
aq sklh kt samses,,f0rm 1
aq ske wne biru,,
aq ske mkn nasi g0reng kg
aq air kelape je,,
aq ank kedua
 aq x ske sgt bgaul ,,
benda yg aq benci c0nt0hnye alt2 s0lek ngan anting2,,semua bende2 tu mmbwt kn aq rimas,,aq rpt ngan my c0usin yg bnme jaja,,um0 die mude setahun drpd aq,,aq ske sgt bgaul ngan budak2,,mse um0 aq 12 thn pnh d0k kt 0stel,,aq ske mencbr ngan kne kn  member2 aq,,aq ske kumpul k0mik,,katun kegemaran aq byk terutamenye narut0,,k lhh smpai sini je bi0data aq,,bye2

─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome