About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

penat tapi seronok, ,
Saturday, November 26, 2011 • 5:01 AM • 0 comments
assalamualaikum dan hye semua, , hari ni milo datang ke sg tengi, ,best, ,yg bestnyer aku dpt byk belon, , he3
mse budak2 drjh 6 maen bola jaring aku trpakse rrr jage adek member aku ni, , selamat rr adek die ni x merungut, , sebenarnye belon tu kne amik satu je, ,  aku kan pandai jadi aku suruh budak2 amik kan, , aku dh amik dua kali, ,kang x pasal2 karang kne sound kt pakcik 2, , member aku ckp, , yg aku ni mcm budak kecik sbb nk  maen belon, , tapi dorang pon sme gak nk belon, , lepas member yg sebaye aku balek, , aku lepak ngan sorang budak ni member aku gak tapi umo die x sebaye ngan aku, , nme die EISYA HUSNA,,die ni minat ngan sung jong, ,[wei eisya klo ko bce post ni, , klo ko marah sorry rrr nye. .]aku dok ngan eisya ni x abis2 kne membebel ngan die sbb aku maen belon, ,sbnrnye die nk belon aku 2, mse dh nk tamat kitorang kene amik gmbr , , aku ade trnmpak seorang remaje lelaki ni, , die pakai gelang byk gile lah, , dh lah gelang die mcm yamada ryosuke jelez gile aku, , aku ckp rr kt eisya aku nk gelang tu, , pas2 eisya terus prgi kt abang tu dan terus je minatk gelang pas2 abang 2 senyum smbil geleng,,adoyai, ,,ade gak member2 drjh 6 nk belon aku, , aku kte kt dorang 'bole x mahal pon satu RM 1' he3. .semau permaennan kt sane tu semua nye mcm budak keci tapi seronok, ,aku dpt jumpe member lme aku, ,, best gile rrr,,lepas habis balek rrr, , aku ngan jaja cadang nk balek jgn kaki ,,pas 2 mak eisya die nk hantr kan aku ngan jaja, , [eisya ckp kt mak ko thnks rr], , dh smpai rumah aku terus bukak fb, , layan fb jap, , pas2 lepas solat aku terus tido smpai rr kol 5:30, , penat tapi seronok he3, , k lah sampai sini je thnks, ,

 ─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─ PeAcE 4 bdak hebat
│▒┌──┘▒▒▒
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒



Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome