About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

my novel ~
Sunday, October 5, 2014 • 3:16 AM • 0 comments
assalamualaikum .


caya tak aku karang novel xxD tpi tkdelh smpai pegi publish kn..aku tk tau nk cmpk kt mne bende tu ~

aku taip tk tulis malas..aku taip kt microsoft office dlm 62 m/s ja ~ tajuk die //bunyi drun//

CLASSMATE AKU PYSCHO !?? tu lah tajuknye..gmbr ni aku amek dr insta aku!~ aku mls nk amek gmbr balek..~ ni gmbr cover die xxD

citer die pasal 7 org kwn ni dorng brkenalan dkt stu skolah ni..sekolah ni sekolah baru. .watak2 die
::
> Muhammad Danish Aqmal
> 16 tahun
> dingin terhdp jantina yg berbeza , kekadang perangai sengal sikit,jadi inspirit atas hasil hasutan L ..

> Ahmad airil
>16 tahun
>suke dgr lagu , cpt kamceng dgn org lain , member pertama yang danish kenal

>Zahin Samuel
> 16 tahun
> otaku , baik , suke maen gitar , mmber rpt kpd zafri.

>muhammad zafri aiman
>16 tahun
> mmber rpt kpd zahin , suke main gitar , dikenali sbagai cold city boy , tak banyak bercakap tpi biler brcakap perghhh! Suke gune ayat sentap ! , kkdng mmber lain pnggil zafri sbgai imam muda.

> Asyraf haikal
> 16 tahun
> sensetif , suke wrna hitam , byk ckp , tngok imej mcm pendiam tpi sbnrnye berperangai mcm budak2 5 thn , otaku

> muhd firdaus hazri
>16 tahun
> nme pnggilan L , kecoh tpi kkdng pndiam , kpoppers, suke mkn, muke hmpir seiras dgn kim myungsoo, otaku

> muhd nik farhan
>16 tahun
> kecoh , suke buat muke, ckp maen lps  , suke horror & thriller , cheerful

depa ni brkwn baek..pstu ade salah sorng classmate depa ni agak laen mcm sikit..byk rumor ckp psl org tu..nme watak die ::

::
> zaquan
> 16 tahun
> dikenali sbagai unknown , takde kawan , slalo gloomy , mempunye mata yg tajam

mase pertghan .. (klimaks) 7 org tu hubungan persahabat dorang rengang sbb zaquan..hanye sbb budak tu depa brgaduh..

danish gaduh ngan yg laen.~ pstu depa brkwn balek..zaquan tk puas hati. .so zaquan buat lh sesuatu yg tk msuk akal..pstu depa br7 pegi intip rumah zaquan. .

dorng tk sangke yg depa akn brdepan dgn bahaya, .ending die salah sorng drpd 7 org ni mati ~


okkk ini novel pertama aku..novel kedua aku dlm proses..tjuk die ialahhh~ ~ //bunyi drum//

" MEMBER AKU IS GHOST!? " hoho aku suke sgt ade '!?' lol...novel ni novel kedua classmate aku pyscho..

watak yg same..~ XXDD cover die aku ade lukis..tpi ..lol funny lh cover diee ~ shame!! XXD
novel pertama tu aku nnti post kt sini..

erm..tpi dlm tu ayat die aku gune ayat biasa..mcm ayt dlm novel ni xxD tk berformat ..ngeeeeeee~~ XXD 


crusher ! kau mangkuk :3
• 2:59 AM • 0 comments
assalamualaikum ~ yoshh~ minna-san selamat hari raya aidil adha !!!!!!!!!!!!!!!!!! XXD org edit..aku lupe nme die xD

haish..sedar2 dh raye dah. . xD hari ni sebenarnyekn rncng nk raye kt KEYELL tpi tibe2 lesen bapak aku mampuihh tk dpt lh..aku tau ibu sedehh gile sbb stiap kali nk jumpe adek beradik die or balek kg mesti ade hal. .msuk je rumah aku terus msuk bilik aku..

._. aku tk snggup tngok muke ibu . .padahal ibu lah yg paling semangat . .lps tu bile tk jdi..ibu mcm lemah rr..biasa lah haihh.

aku msuk je bilik aku melukis sat..pstu aku tidur !~ lps tidur aja kejut kn..aku pon bangun..pstu pegi rumah atok..smbung tido rr xxD kt rumah kne bebel ngan aja..tk snggup weiiii~~

nakkk makannnnn rendang !!!!!!!!!!!! lapar TTATT tpi tkut nk balek umahhh~ seremm..

ermm agak2 so ..sol..ehhhhh xDD hmpir sbut nme crush pulak..hoho..agaknye die buat ape hah ? _ _ll
haih..tk boleh siot lupekn die. . .

weiii mangkukkkk!!!!~ ~ knp ko selalu je muncul dpn aku !! waye!!?? nande yo!!!????haihh =.=
aku sakit bro . .sakit tngok kau..mohon jgn muncul kt dpn aku boleh tk ? ._. mohon selalu muncul dpn aku boleh? .__. kekadang aku nk tngok ko..gedik..geli !! sioott!!! okk stop brjiwangg geli! !$%@&^!*@

cikgu pratikal sorng tu muke cm kai.. haha btw crusher aku tetap . . entah..hri tu kantoii siot ngan member !! aku pegi tenung si crusher tu lame sgt !! aishhh siottt~

aahahahaahahaa


percaya tak bro ? aku tunggu ko.. ? jijik .__. ewwwwww ~~

aku serius .-.


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome