About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

naruto -.-
Sunday, December 29, 2013 • 1:26 AM • 0 comments
assalamualaikum -.-

aku dah tngok naruto shippuden ep topeng tobi pecah.. ._.

i hate that guy !! 0_0 sanggup die..kejam betol.. 

memang die tu OBITO UCHIHA !! die kejam T^T asal lah kejam 

sangat die .. kesian kakashi..die kate die jadi mcm tu sebab

kakashi...

kakashi tak jage rin dengan betol..rin mati..tapi

rin mati mcm mne?? aku nak tau T^T episod akan dtg bulan depan..

tahun 2014..alahaiii dh nak final dahh wei T^T

orochimaru die tolong sasuke..xD wuahaha..jaja kate nanti orochimaru jdi baek -.- tk diterime -.- tapi kalo die tolong sasuke sebab nak shinobi menang aku leh terime die..

bhuahahahahaha.. xD obito die selamat sebab madara selamat kan die.. -.-

$%$^%$%^& aku dulu suke tobi..tapi tak sangke die tu obito..

aku dh lah suke obito mase die kecik..

die comel..perangai die mcm naruto xD

pastu..part itachi ngan sasuke nk tumpas kan kabuto..._. sedihh !!
pastu part itachi nak pergi tu.. T^T die rapatkan kepale die ngan sasuke..pastu die kasi nasihat kat sasuke..T^T nak nanges aku..
suigetsu sengal -.- die takut ngan orochimaru xD haha die pegi nyorok kt belakang badan kabuto..mse tu lawak..sengal suigetsu..

hah lupe nk ckp..orochimaru is return..hahaha die idop..aku pikiq kan dah mampuih..sengal orochimaru.. -.-

hurmm..ape lagi erk?
 

ermmm..aku tertanye-tanye.. ._. final die mcm mne? T^T sasuke die mati ke tak..aku hrp die tak mati..nanti sian lah naruto ngan sakura,,.tapi yang pasti neji mati T^T sedihhh ..haishh..
citer naruto ni mmg sedih!! kebanyakkan pasal persahabatan.. ._.
aku tau mse kecik sasuke die dah syg kat naruto , sakura , ngan cikgu kakashi..tapi bile die teringat kt itachi die tros rase nak balas dendam..

samue watak dalam citer naruto ni mesti ade kisah sedih T^T
contohnye mcm naruto <-- semestinye lah..watak utama xD pastu sasuke , kakashi ..sedih k sedih..neji , rock lee , sasori , kabuto.. nagato | yahiko | konan <-- paling sedih xD
pastu aku suke ep yota !! kon kon kon !! ~ haha
yota sedih..die lonely..pastu die mati..lps die mati orochimaru amek die..orochimaru jdikan yota edo tensei..pastu hntr yota kt konoha..pastu yota die dapat kwn..
lps je die dpt kwn..die tros syg giler kt kwn2 die..terutame naruto T^T ep tu dorang menanges kot xD haha..malam xdi aku tngok lagi ep tu..aku nanges xD hahaha jatuh repotasi aku..haha..tu lah kelemahan aku..tengok naruto part sedih..msti aku nanges..tapi..kalo tngok drama or movie sedih je..susah lah nk jatuh kan air mate..kalo anime je aku senang je nk nanges...xD
*tutup muke dengan panda* hahaha



ok ..setakat ni xD yoshh!!! 

keep calm and dattebayo! <-- ayat naruto xD dattebayo!!~ aku lupe ape mksdnye T^T



gift :
it's not the face thats makes someone a monster 
it's the choices their make with their life
                                                                                                        - uzumaki naruto-



                                                                    
                                    those who do not undestand true pain  
                 can never undestand true peace
                                                                                                          - pain (nagato) -


                                                                       
 - the true art is an explosion !-

art will never die even if i'm dead
                          -deidara-



A smile can get you out of a tough situation
even if it is fake
                             - sai -



 What i have is not a dream 
because i will make it into a reality
                                                                        -sasuke-

pergi PD
Thursday, December 26, 2013 • 6:24 AM • 0 comments
assalamualaikum !
semalam, aku baru jer balek dari PD..buat ape gi PD? of cuzzz bercuti..memang daebak !!
haha..smpai sane jer tros lompat masuk laut !~
well name pon bercuti ..mestilah berenjoyy kan :3
smpai sane petang..lebih kurang kol 5 lah..
pastu lepas solat..teros gi pntai..mule2 aku malu2 nak masuk laut..pastu ..aku tross bammmm!!~
lompat tros hahahaha..time tu aku tk mndi lgi just maen2 air je..aku carik lah..ketam dlm cengkerang..aku jump 5 !! haha..batakk mehh !..
byk bhaii..pastu spupu aku ngan adek beradik aku pon carik gak..alah dorang jeles sebab aku dapat banyak..petang tu tk best sgt sebab aku tk mndi..pastu esoknye..baru aku mandi..haha kol 9 cmtu lah..
best ~ T^T terase nak mandi lagi..kalo mandi laut tak terminum air die mmg tk sahh lah kan..
jadi aku banyak kali terminum air laut..puiii masinn sengal !!! ><
dah bosan ngan air..aku maen pasir..aku tulis infinite ~ ats pasir :3
see that !! smart tk?? haha mule2 aku buat ni memang enjoy..pastu bape minit tk enjoy langsung !! -,-

nk tau sebab ape..sebab adek aku pi hancur kn..what the -,-

memang anginnn aku !! mule2..dah nak siap dah..tibe2 adek aku datang tros pijak huruf I ngan F..!! aku ape lagi halauu lah die..tak kan lh nak biakn die je..memang..haishhhh geram k geram !!!!
pastu..tulisan infinite tu dah siap..so aku amek lah camera kat mak aku..aku datang je..tengok2 huruf F aku rosak !!! sape lagi kalo bukan adek aku yang buat !!! aahh breakdownn aku -.-
pastu aku baiki balek..akhirnye..berjaye jugak sesi amek gmbar..haha..lepas dh siap tu..aku ape lagi
masuklah dalam laut..takkan lah maen pasir je..boring lah..

pastu dah abes maen laut..masuk umah..hmpir kol 1 lbih lah..aku mengantukk gile

aku tertido lh sekejap..pastu tibe2 kakak aku kejutkan aku..aku ingtkan ape lah
rupe2nye die suruh aku amek gambar die kat luar.. apekahh!!?


dah lah aku ngantukkk gile..haishh sabarr jer lah..pastu kene jadi tukang amek gmbar tanpe bergaji..
tuihh..

...
sebelum tu kan..malam rabu... (hari selase malam rabu) aku ngan kakak aku ngan ibu aku ikot mak cik aku ngan pak cik aku gi keluar..
jalan2 ..budak2 kecik tk ekot..nanti mnyusahkan..haha

pastu stop lh kat tepi kawasan pantai yg cerah tukan..ramai org jual2 makanan..ramai laki ensemmmm
._.
haha..aku memang mcm ni..pantang nampak laki ensem..haha...gurauu lah..aku takde lah penggatal gile nk mampuih..tu jer aku nk ckp..ramai laki ensem...hahahaha




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 wokkey smpai sini je mory aku ni..malas nak taip pepanjang..ahahaha




pergi johor !!~
• 5:58 AM • 0 comments
Assalamualaikum ! *lambai tangan tamaki*

jumaat lepas ..aku dengan sepupu aku , jaja pergi johor..teman kan pak uda aku lerr

kitoang pi sana sebab ade kenduri kat umah mak mak uda aku..mak uda aku dah pi sana awal2..

jadi disebabkan pak uda aku sorang je..die ajak lah kitorang pi sana..

dekat pontian kecil..

best gak lah gi sane !!  
memang best..keluarge mak uda aku sane memang friendly..lagipon kitorang tk kenal dorang tapi kn..dorang betol2 friendly..
kitorang balek ari ahad..kenduri die hari sabtu..
paling best hari ahad lah..bukan sebab nak balek..tapi sebab..hari tu lah aku ngan jaja berkawan dgn danial
danial sharul kot..tak silap aku..
kitorang berkawan ngan die sejak aku ajak maen game nombor ..
mula2 memang kekok giler lah..tapi haha..disebabkan die pon leh suaikn diri..so kitorang mmg best lh kawan ngan die..umo die ermm..die darjah 4 ..haha die gelak mngalahkan pontian..!! sebelum aku ajak die maen..aku maen ngan jaja jer..pastu kak nurul ( kakak die ) dok sebelah kitorang..die tngok kitorang maen..game nombor tu aku suke maen sebab..kalo nasib nombor yang kite pilih tu kne..die kene denda...game ni lah aku pakar ~ jadi jaja asik2 kene je..pastu si danial ni pon dok lah sebelah aku..die tengok kitorang maen..pastu die asik2 gelakk je..dah lah gelak mngalahkan aku ngan jaja..jadi..aku rse kekok sebab die asik2 tengok je kitorang maen..jadi aku pon ajak lah die maen sekali..haha mmg kuat gak die pukul !!
lepas maen game nombor..kitorang maen badut...haha..die selalo dapat penampar..-.- bukannye dapat penampar dari aku atau jaja..tapi aku ngan jaja dapat penampar dari die..memang !!! sakitt!! die lempang aku kuat2 !!..pastu die lempang jaja slow..lps tu aku ckp lah tk adil..pastu die ckp..die sebenarnye nk tampar aku slow..die nak tmpar jaja kuat2..tapi tersalah...cehtt!! sabar je lah aku..

pastu lepas maen tu kitorang maen kate berantaii..dahh xde game dah..jadi kitorang bosan..pastu dh bosan2..danial ajak kitorang maen basikal..kitorang ape lagi on je lah..haha kitorang lawan..sape yang lepas tangan paling lame die pemenang..aku dapat no 2 !! xD jaja dpt no 3..haha..no 1 sape lgi kalo bukan budak pro tu..danial lah..memang lame kot..! lepas je maen basikal ..kitorang maen batu seremban..hanntamm!!~
aku maen tipu..haha..pastu paling aku tension ..jaja pi jual name aku kat danial..jaja cakap aku suke abang die tu

tensyenn mehh !!...sabar jer lah..pastu mase maen batu seremban..aku maen tipu...so aku senyum lah sorang2,,pastu aku nmpk dorang berdue bisik2..aku pon pikiq lah yg kantoi aku maen tipu..rupenye..
dorang pi mngumpat aku.kebetulan mase aku maen tipu tu..aku snyum sorang2 tu..sebelah aku ade abang danial..dok tngok aku maen..!!jdik dorang pikiq aku malu malu kucing !!! jadahh haremm betolah..
pastu dorang gelakkan aku.. apakah? ._.
lepas tu..dah aku solat2..kitorang makan lah tengah hari..sebab pak uda aku cakap dh nk balek...pastu dah abes makan..pak uda aku kate die kene pi kebun ngan abg ipar die..
jadi kitorang balek lmbat..
pstu dlm perjalanan nk balek..pak uda aku stop lh kt seven11 sebb die tau aku ngan jaja nak beli komik :3

mse dalam seven11 kan..ade laki ensemmmmm~ xD * menggedik kejap*
tapi perangai die mcm budak2..ade ke..mase aku nak bayar komik2 aku tu..tibe2 die mcm berlari kearah kaunter smbil bwk roti coklat banyak2..die kate " tepi sikit2 !! nak letak roti ni" lbih kurang lah -.- apakah? terkejut aku..dah lah cakap tu secare tibe2,,die mcm berebut kaunter ngan kwn die.. =.=

ok lepas je tu..naek kete..haha dalam kete aku ngan jaja tk abes2 cakap psl die..kitorang letak name panggilan die.. " abang seveneleven" hahaha..
ok..pastu..dekat r&r mne tah..kan..time tu malam.. pak cik aku keluar lh nak gi tandas..so aku ni bosan dok dalam kete..jadi aku ajak jaja gi kejap beli jajan..
pastu smpai lh kedai ape tah name die..kitorang nampak komik !! kitorang dari luar berlari masuk dalam kedai tu haha..berebut pintu lak ..
ok..dah smpai tempat komik..memang wahhh haha..dikelilingi oleh komik2.. :3 haha selaen komik ade novel gak..byk lh gak..pastu disebabkan komik smue bahase cine..jadi aku tak jadi beli..aku ngan jaja amek lah jajan..jaja amek chocolate..aku amek mentos berangin dgn chocolate gak..aku tukang bayar,,jadi aku cakap amek harge yang bawah 5 ringgit..pastu akak tu cakap lah smuenya RM8 lbih..aku pon keluar kan dompet..last2 dalam dompet aku ade 5 ringgit T^T malu sengal!!!
akak tu gelakkan aku..pastu disebabkan aku tak nak malukan diri sndiri..aku pon cakap lah.. " alamakk duit tertinggal dlm kete..malas rr nak amek " jadi aku letak balek chocolate aku..pastu aku ngan jaja dah keluar dari kedai tu..jaja pikiq duit aku memang tertinggal..aku cakap lah kat jaja yang sebenarnye duit aku dah abes -.- die gelakkan aku..hahahahaaha.. maluuuuu!!! smpailah kete jaja gelak kan aku..non stop bhaii!! sebenarnye aku pon gelak same...cover malu!! haha non stop..smpai kete pak cik aku ngan mak cik aku tanye kenape..aku tk leh terangkan..sebab aku gelak non stop..so jaja lah yang storykn..pakcik ngan mak cik aku gelakkan -,- apakah?? pastu bape minit kemudian..aku cek poket aku..
rupenye..ade lagi duit 11 ringgit !!! haishhh sepatutnye aku cek dulu poket!!! -,- tu lah kenangan aku pegi johor,,ade manis..ade pahit,..ade masin..ade masam.. -.- ehh ape aku mencarut kan ni..okey lah..sampaii sini je story moryy aku ni

ahaha bye2..



result pmr
• 4:46 AM • 0 comments
assalamualaikum !! *lambai kaki*


aku nak cakap pasal result pmr..result pmr dh keluar lame dah.

.haha saje aku lambat tulis..tak rajin mehh!~

result die keluar pade tarikh 19 | 12 | 2013 ,,

berdebarr weii mase nak amek..! seram k seram !!

malam sebelum hari result keluarkn..mmg aku tak amann !! T^T ..jadi aku pon melukis..

yup!! aku dah mule melukis sejak cuti ni.

.satu sebab tercabar xD satu lagi sebab untok mngisi mase yg

lapang xD  kakak aku cakap kt aku..orang laen dok risau tapi aku relax je..

well takkan lh nak aku gelabah gakk -.-

gelabah is not my style...

mase g sekolah tu..aku naek bas..of coz bas mara...~

dah sampai tu kat sekolah tak ramai mane pon..pastu..cikgu cakap..result keluar kol 12..

hammpehhh tol!!!! dah lah mase aku pergi kol 9 ..lebih kurang lah..smpai kol 10 lah..pastu cikgu ckp

amek kol 12 !! memang mental breakdown lah ~ dah lah berdebar2..pastu amek result lmbat pulak..

tak puass !!..pastu ade kawan aku gune mesej je..die kate die dapat 6A..taniah..pastu..

ramai yang nk gune mesej..jadi..bile dah ade yang dapat result..mestilah ade yang nanges..ade yang happy..

bile sebahagian pelajar mcm tu..pelajar yg tak gune mesej tu mule lah naekk seram..terutame nye aku T^T

ok !! straight to the point..

aku dapat 3 je T^T ok lah tu..semua lulus :3 haha

aku target 5..tapi dapat 3..xpe lah..alhamdulillah..

dorang kate..tahun ni tahun terbaek pmr..sebab ade 6 orang dpt 9 A..taniahh !!

pastu ..ade sorang je yang fail..aku harap die tak putus asa..

ok2..sampai sini je ~...bye bye ~







Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome