About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

member, ,
Sunday, August 5, 2012 • 9:33 PM • 0 comments
sedih aku bile ade org kutuk aku kt blog dia, , ,ade ke patut dia ckp aku ngan Capital F nie pasangan lesbian, , ,dia ade bukti ke yg menunjuk kan aku ni lesbian, ,huh!!die ade ckp gak yg aku ni bajet cool, ,,aku x kesah klo die ckp aku ni bajet cool, , ,tapi aku kesah klo die ckp aku ni lesbian, ,(dia :capital M), ,aku x sangke aku pon trmasok dlm pergadohan tu, ,pergadohan tu antara capital m ngan member2 gbs, ,aku bukannyer geng gbs, ,tapi aku pon trmasok gak, , ,hish, ,aku x carik nahas pon ngan dorang, ,pergadohan dorang tu klo aku x trmasok pon mesti ade yg nk libat kn aku, , ,aku tau rr aku ni kwn ngan member gbs, ,tapi x brmakne aku ni geng dorang, ,capital m ni pon satu, , ,carik nahas x sudah, ,geng gbs ni pon sme jer bajet baguiihh sgt 2 kali 5 je dorang tuhh, ,,terus terang nyer aku dh penat nk lyn perangai korang semua, ,,klo gadoh jer ngadu kt aku, ,korang ingt aku ni ape?cikgu kaunselor ke, , ,(bukan semua yg ngadu kt aku) kepada member2 gbs / capital m yg mmbace warkah aku ni, ,klo korang terase aku mintak maaf, ,aku bukannyer nk mengutuk korang cme aku nk ckp terus terang jer, , ,terus terang nyer aku x berani nk ckp face to face ngan korang


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome