About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

mental breakdown lagi !
Thursday, May 9, 2013 • 3:43 AM • 0 comments
Assalamualaikum!

pgi xdi mmg ahhhh~ mntal breakdown aq. .

mcm mne x ye, ,sblum bm aq g turun<bilik guru>

pstu naek2 je ttbibe cikgu suruh ketok ketampi , ,aq pon tnye lh "asl?", .tpi cikgu suruh buat gak. .

aq pon buat muke toye buat je lh ketuk ketampi, ,dh abeh buat uh cikgu ckp rr "laen kali pki lencane, ,sekurang2 nyer ad lncane" perhh lbih kurang cmtu lh ayt die, ,mmg pedas lh mntang2 tudung aq xde tnde nme ngan lncana sesuke-suki je perli, , .bagaikn gegarrr klass! bile aq dpt tau rmi yg x pki lncana.dah lh cikgu denda aq sorang je. .yg laen x kne denda .APEEE NII!! X ADIL LANGSUNG!!

pstu, mse lepas rehat pljran arab azhar <muthulo'ah> prot aq pulk buat hal, ,mse *ustaz myungsoo ngah ksi mksud2 uh aq g lh dpn nk g tndass. .pstu ustaz izin kn. .mse aq nk keluar je dr klass uh aq ad org perli aq ! tau lh x prnh buat ketok ketampi x abeh2 crik psl, . .ade ke ptut die ckp :"ketok ketampi dulu bru leh keluar!" slmt ustaz x dgr, ,mse uh budak2 lki semue pndg aq mcm aq ni banduan trlepas, ,nk je aq cmpak kasut bsh aq ni kt muke budak senget uh!mse time aq msuk klass balek si senget uh perli lgi kt aq, . aq pndg tjm+buat muke toye. .dh lh crush aq pon pndg aq mse uh. .lntak ko lh ! xde mse aq nk lgk cun!

pstu mse time PAI<pendidikan agama islam> pulak adoyaii~ nme aq kne pnggil pstu kne brdiri kt dpn. .dh lh aq osrang je pompuan kt dpn uh!!yg due org laen uh lelaki!
aq kne brdiri kt dpn uh kne marah. .klo cikgu marah sbb aq buat salah xpe, ,ni masaalahnye
aq kne marah tnpe sbb! aq xde wt salah cikgu mrh aq. .ahhhh~ ~ breakdown agi lh aq
~ mmg aq msm mncuke kt dpn uh, ,cikgu bebel psl antr buku lewat pstu ltk kt celah2 buku yg dh di"right"
masalahnye aq ltk btol2 kt ats meje, ,aq x ltk pon ats buku~ tu aq angin je kt dpn. .

pstu kne brdiri kt dpn uh slame 15 minit smbil dgr bebeln cikgu!! klo psl lencane uh mmg aq ngaku slh aq sbb x pki lncana & tnde nme tpi klo bab ni mmg angin!! bukan salah aq. .mmg senget tol org yg ltk buku aq kt celah2 buku yg dh "right". .pstu lps je abeh bebel uh cikgu suruh duduk tmpt aq dok tmpt uh mmg aq diam. .kwn aq pnggil aq pon aq wt "deeekk" je. .kwn sblah aq kte aq tgh "shock" mmg pon aq ngah "shock" sbb dimarah tnpe sbb. .jtuh maruah aq ! dh lh aq sorang je pompuan!!. .nnti org laen pikiq aq ni pompuan pemls/pompuan ....<pekare negetif> buat malu kaum je !!

kwn2 aq kte : "sbr . .lek rr bro . ."korang mmg rr ckp je ! yg kne nyer aq. .paling ak x suke kne marah sbb salah org laen ngan kne marah tanpe sbb !

balek2 je dr sekolah. .msuk bilik amik ank ptung kkk aq. .aq g pukul2 ank ptung uh!
geram tol lh. .klo dulu aq nk lepaskn geram aq p tumbok dinding tpi sepupu aq nasihatkn drpde pukul dinding baek pukul ank patong. .nyerlh klo tumbok dinding kn tgn kite jdik skit klo pukul teddybear x skit.so sia2 je klo tumb0k dinding. .aq jrang blsh teddybear sbb slallo nyer klo aq blash teddybear ni thp maksimum . .tpi mmg ari ni geram tahap maksimum!!


pstu psl mmber aq pulak! ad sorang kwn ni sbaye<capital n> ngan aq. .perghhh BAEKKKKKK SGTT! die uh suke je buruk2 kn kwn aq yg lbih mude dr aq<capital a> <mude stahun je> die pi mmburuk2 kn nme capital a  uh kt kwn2 aq yg laen<yg sebaye>pstu ad yg prcye. .mmg lg mulut capital a  uh lancang! adt lh uh die ckp ngan kwn rpt die. .aq pon sme klo aq ckp ngan kwn rpt aq maen lepas je. .tpi si capital a uh klo die ngan senior die ok je mne ade lepass je. .si  capital n yg baek gile uh ckp lh adek angkt die baek,comel,pendiam. .bla bla bla bla. .pstu die ckp yg capital a ni mulut lncang,bising, bla bla bla ! wei brok!! klo pendiam tpi cover cun x pyh lh weii! dh lh die p buruk2 kn nme si capital a sorang tu je.. asl x nk buruk2kn nme aq ngan yg laen. .suke sgt crik keburukkn si capital a uh! senget punye minah!!ko x knl die x pyh nk kutuk2 die. .geram tol aq. .nak je aq terajang die mcm aq trajang teddybear!

kebelakngn ni mmg aq byk mental breakdown/bad mood skit~




p/s : sje ltk gmbr infinite byk2 ~


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome