About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

mangkuk ohh mangkuk ! ko sahabat aku ke mangkukk oii!!
Wednesday, May 21, 2014 • 4:16 AM • 0 comments
Assalamualaikum !!! huishhh lame tak bukak bende alah ni xxD biasakk busy !!! busy memanjang ~ well..nak jadi pelajaq cemerlang gemilang terbilang ~~ kene lh study bebyk //muntah pelangi// xxD aha..!
sepanjng tahun 2014 ni..memang banyak giler peristiwa2 yg tk msuk akal !~ seriusly ! puncenye kecik je..tpi perghhhhhhhhhhh gegar die mcm bom atom jatuh dekat jepon pde zmn dulu tu! tukng gegar die lgii lh..mulut perghhhhhhhh mngalahkan mulut kucing aku yg kelaparan tuh! bising !  tk pernh nk brhenti !!
dh lah snggup mengfitnah & pecahkn rahsia semate-mate nk tau sesuatu! mmg .......fuhh mmg tk tau nk ckp ape dahh..nk mncarot bahase brazil..tpi tu lh tk reti nk mnyebut nye xxD (huishh mncarut tk elok)
aku tk kesah kalo yg tukang gegar kn tu bukan shbt sndiri...tpiii mslhnye yg tukng gegarkn tu SAHABAT SENDIRI YANG MNGAKU DIRI TU KAWAN DUNIE AKHIRAT aku ! mcmm haishhhhhh
haishhhhhhhhhhh !!!!! member2 aku laen ckp..mangkuk tu mcm tk ksi aku rpt dgn sesape kecuali die..tpi die boleh rpt dgn sesiape tpi aku tk boleh ! (ayt mcm ayt org tgh mati bini ) haishhhhhhhh die pikiq aku ni hamba die..mcm..haishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

pagi takdi..aku nyanyi lagu " i don't care ee eeee " by 2ne1 ..pstu mangkuk tu pon ckp lh kuat2 " nak lawan mulut ke " p/s : aku tk dgr die ckp...mmber aku yg dgr ..rupe2nye die salah pahamm je !! kebetulan sblum aku nyanyi tu die mngutuk aku kuat2...pstu lps abes die mngutuk kebetulan aku nyayi lgu i don't care..pastu die pon salah paham..perghhh mcm haishhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

pastu pagi tkdi gak..mmber dpn aku tu ckp psl ape tah..aku pon ckp lah  AAK !! ADE AKU KESAH ! AAP ! ADE AKU PEDULIK ! IDC ! I DON'T CARE E E E E E !!
pstu tibe2 mangkukk tu mnyambutlh ayat2 aku yg cntik macam muke die tu! die salahh pahamm je..aduyaiiiiii hati lembik mcm taikkkkk !!! lembikkkk!!! mcm haishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


dr f1 -----> f4 asik2 tk puas hati ngan org yg aku kawan..dulu time aku rpt dgn si F tu..mangkuk tu tuduh si F tu punce aku ngan die tk rpt...bile si F tu dh pindah..aku rpt lh dgn kwn die dr kecik iaitu si S..yelah sbb nk jdi kwn si MANGKUK tu gak..pastu ade ke ptut die tuduh pulak si S tu  punce aku tk rapat ngan die...
apehalll ,...

pffttt !! abes tu ko nk aku rpt ngan spe mngkuk!!?? dengan kau..?? mohon lh weiiiiii aku tk benci ko..tpi perangai ko buat aku nk MUNTAHHHHH!!! pastu..tuduh aku yg si S yg crik psl..kepale lutut ko !!! TT0TT ko crik psl dulu !! aku ngan si S just nasihatkn ko lah mangkuk!!~ knp stiap ayt2 kitorng ko nk tolak!!?? hah?? ko pikiq ko tu betol ke...ko sndiri ckp kn aku ngan si S tu shbt dunie akhirat kalo ade silap tolong tgur..tpi bile kitorng tegur..ape ko buat ?? mnuduhh kitorng tk puas hati ngan ko kan...


pastu suruh aku ngan si S tu mintak maaf..tolonggg lahhhhh ..mmg lah 'Allah tk pndng org yg mulekn pergaduhan..tpi Allah pandng org yg memintak maaf dulu" tpii..aku manusia biase weiii aku tk tahan dgn sikap ko tu...ko tengok je muke aku ni poker face mcm jimin tpi..ko tk tau dlm hati aku mcm mne...stresss mcm memikirkn nk crik jwpn mathematic addition..jgn pikiq diri ko je...aku kesian si S tu..ko buat die mcm hamba ko..bile susah crik die..bile snang cmpak die mcm smpah ! pstu..

perlu ke fitnah aku yg aku ni sumpah seranah si S tu sbb si S tu tk lyn aku,,,weii mangkuk..aku tk mcm ko nk sumpah seranahh!~ mncarut pon aku tk lps lgi..ni apetah lgi sumpah seranahhh lgilh..

tolong jgn crik kelemahan org lain..kalo nk kitorng jage hati ko...mohon jage hati kitorng jugak!!
tolong lh..jgn bukk aib "org tu" ..org yg ko bgitau tu smue pndng rendah kt "org tu"  ...


jangan terlalu pikiq kn negatif ! kalo aku ngan si S tu dok lepak brdue,,joinn lh skali jgn lh dok ngadu kt orng yg kononnye kitorng ni abaikn ko ..mcm mne nk ajak ko lepak same..ko tu tgh lepak ngan mmber2 laen..tkkan lh nk ajak!!! nnti org laen pikiq kitorng brdue tk nak ksi org laen kwn dgn si mangkuk tu!!

pastu time pekse..bile tk brbincng dgn die mule lh merajokk sakan ! tuihhhh kitorng tk bincng ngan ko sbb ade 3
trutamenye ko jauh drpd kitorng !
kedue ko tk pnggil kitorng pon !
ketige.ko dh bwk NOTA!!! phmm takk !!kitorng bincng tu tk smestinye betol sbb nme pon brbincng bukannye meniru!!

nanti bile result akademik aku trlebih sikit dr ko..mule lh nk startkn agenda ko tu.!! merajokk 24 jam..pikiq aku nk pujuk ko tolong lh! bile result akademik / arab azhar ko tinggi
..aku tk marah2 ko pon..aku just ckp " mcm mne ko leh dpt tinggi...hebat lh ko " "untunggg" tu je..ade aku ckp "" PENGKHIANAT! BODO ! AKU TNYE KO ..KO CKP TK TAU TPI NI ?? " haishhhhhh..sabo je lah..bende ni dh berlaku mse ujian pretasi 1 aku..bi aku dpt 80% boleh pulak die cubit2 aku kt blkng...kalo gurau tu ckp lh sory ke ape ke ..ni tak..dh lh sakit! cubit2 nye aku smbil bebel kat aku,,.sbnrnye aku nk ckp mcm ni " SBNRNYE SALAH SAPE..? SALAH KO JUGAK SEBAB TK STUDY..BILE RESULT KO GRAVITI TARIK KO MARAH AKU..APESAL BRO..WAYAR DH TRCBUT KE " tpi tu lh nk jage hti lh KONONNNYE!

pstu..suke2 die je lempang si S ni sbb trlalu geram...ade ke ptutt die tuduh si M (mmber kitorng lgi stu ) ckp kt die yg kitorng kutuk die..heishhh si M dpt tau mmg die nanges lh..knp lh si mngkukk ni mcm ni !!! hasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ok lh..aku nk usha die punye blog xxDDDD kahhhhhhhhhhhkahhk kahhhh

cuti ni aku nk crik keje..duit bro duit !!!! xDD


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome