About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

new skecth
Monday, December 28, 2015 • 12:54 AM • 0 comments
assalamualaikum. .heyyyooo..orait ni sketch aku yang terbaru. .yeahh sketch untuk hari ni buatnye pon hari ni..penat aku install bnde alah ni..maksud aku install sai paint tool..sebelum ni aku memang ade install pastu lappy aku ni nak kene padam..so hilanglah bendenye tu..ni hah sketch aku..agak hancurr


>>>>
sketch ni aku lukis gune mouse..so hancurr rr sebab first time guna mouse sebelum ni aku gune lappy punye mouse..disebabkan mouse lappy aku rosak...so aku amik mouse komputer aku.
aku agak lupe nak gune sai ni..yelah dah lame tak gune . .

eh semalam aku ade jumpe member aku. . member sekolah rendah..hahahaha 2 orang aku jumpe..yang mula2 uh die pandang aku..aku kan rabun..nak pakai spek..lagiii lh..spek aku patah..erk(?)
pastu jumpe die balik kat dewan..aku pegi lah tegur..dn mintak maaf sekali sebab aku macam sombong..rabun katakannn. .

pastu petang tu aku dengan jaja pergi kedai beli ice pong..terjumpe kawan aku yang lain tapi kawan sekolah rendah gak lah..aku datang kat die..dan aku ckp ''nii kerrja kau rupenye'' actually die tengah jage kedai waktu tu..ade ke patut die cakap ''ko makin gemukkn'' sabarr ja..ahahahaha aku tak kesah pon..itu lah kami member. . k lah..sedar2 lagi sminggu dah nak sekolah..oppss(?) bagi depa yang bersekolah lhh..ahahahah


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome