About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard
25-things-that-make-me-happy
Saturday, February 20, 2016 • 11:19 PM • 1 comments
ASSALAMUALAIKUM!! YOASHHHHHH
nama aku ditag oleh intan si anak zulkifli (betol ke aku eja)
dia tag nama aku dekat 25 things that make me happy..actually ,for me things that make me happy is FOOD . .food is my bae.don't ruin my relationship !!!!
but. .nak wat camne..so aku AKAN  senaraikan 25 things that make me happy !!!walaupon sebenarnta tak banyak mana pon things yg buat aku happy..sebab..hahaha no life lah..aku asik buat benda same setiap hari


>>>>things buat aku happy<<<

that's right *winkk*

1) SEMESTINYA MAKANAN YANG AKU MASAK.DAN MAKANAN TU SEDAP .membuatkan aku got THAT FEELING.perasaan seorang chef..ahahahahha


p/s:bawah sekali aku ad post lukisan aku..smlm buat..pgi tkdi siap XDDfirst time kaler betol2

2) drawing some anime(?) aku suke melukis..of kos lah kalo lukisan aku tu menjadi dan membuatkan aku rasa seperti Masashi Kishimoto ..erk.. haha  

3) Tengok movie dengan member / sorang2 . .terutamanya tengok movie horror / comedy..sebab boleh jerit sama2..gelak same2..puass..for me lah..sekarang ni memang tk dapat lah tengok movie dgn member. . but..sekarang ni aku selalo tengok movie dgn sepupu ja..asalkan ade orang..bagi aku seronok (ayat tak paham)


4) main dengan orang yang  otak rosak..what i mean is..CRAZY PEOPLE !..my member and cousin..and everyone !!  arghh..molla..tapi yang pasti..orang yang kalo aku kasi cadangan bodo..die sokong.. *senyum jahat* macam prank orang..yahyahyahhhhhhhhh


ermm..
berhenttii sat...aku dah penat nak pikirr. . .=.=
arghhhhhhhhhhhh malasssnyaa.. //garu kepala// aku rase sampai sini ja..hahahahah 25 things that make me happy FAIL !!!


this is my gift for youuuuu!!!~~~~~
semalaman tengkuk aku sakit sebab buat benda ni..aku tengok kat youtube..ramaii lagi yang KAW2 hebat2 belaka.. *smile eye* jujur biasalah..hati manusia..ade lh hasad dengki..tapi aku takde lah sampai nak kutuk2 lukisan orang sebab aku tau..lukisan aku baaaaaaaaaaanyakk kene memperbetulkan..//bow// byeee


maaf..buat 4 ja...kahkahkahhhKAHKAHKAHHHHHH AKU MALASSS caow!! assalamualaikum



Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome

that's right *winkk*
 

1) SEMESTINYA MAKANAN YANG AKU MASAK.DAN MAKANAN TU SEDAP .membuatkan aku got THAT FEELING.perasaan seorang chef..ahahahahha


p/s:bawah sekali aku ad post lukisan aku..smlm buat..pgi tkdi siap XDDfirst time kaler betol2

2) drawing some anime(?) aku suke melukis..of kos lah kalo lukisan aku tu menjadi dan membuatkan aku rasa seperti Masashi Kishimoto ..erk.. haha  

3) Tengok movie dengan member / sorang2 . .terutamanya tengok movie horror / comedy..sebab boleh jerit sama2..gelak same2..puass..for me lah..sekarang ni memang tk dapat lah tengok movie dgn member. . but..sekarang ni aku selalo tengok movie dgn sepupu ja..asalkan ade orang..bagi aku seronok (ayat tak paham)


4) main dengan orang yang  otak rosak..what i mean is..CRAZY PEOPLE !..my member and cousin..and everyone !!  arghh..molla..tapi yang pasti..orang yang kalo aku kasi cadangan bodo..die sokong.. *senyum jahat* macam prank orang..yahyahyahhhhhhhhh


ermm..
berhenttii sat...aku dah penat nak pikirr. . .=.=
arghhhhhhhhhhhh malasssnyaa.. //garu kepala// aku rase sampai sini ja..hahahahah 25 things that make me happy FAIL !!!


this is my gift for youuuuu!!!~~~~~
semalaman tengkuk aku sakit sebab buat benda ni..aku tengok kat youtube..ramaii lagi yang KAW2 hebat2 belaka.. *smile eye* jujur biasalah..hati manusia..ade lh hasad dengki..tapi aku takde lah sampai nak kutuk2 lukisan orang sebab aku tau..lukisan aku baaaaaaaaaaanyakk kene memperbetulkan..//bow// byeee


maaf..buat 4 ja...kahkahkahhhKAHKAHKAHHHHHH AKU MALASSS caow!! assalamualaikum