About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

tahun baru !! go away 2016 !! irasshaimase 2017 !!
Saturday, December 31, 2016 • 8:24 AM • 0 comments
assalaualaikum warakhmatullahiwabarakhatu!!!

panjang bukan..nyahnyahnyahnyah *gelak bangga *

hakak post ni bukan hape lah.saje je ..takdelah tipu ja.hakak post ni sebab nak bagitau kat hapa semua yang hakak nak halau 2016 (jahat kan hakak ni ) * palm face *

bukan halau cara jahat..halau dengan cara baik nyahh !!.
hahaha

hakak post ni sebenarnya lah kan..

*zoom2 kat muka ala-ala sinetron nk bersmbung tu * 

hakak nak cakap tahun 2016 memang terbaik bagi hakak..yolah mula2 awal2 permulaan tahun agak rumit sebab berpisah dengan member skolah..

schoolsick (org selalo kene homesick,.tapi aku schoolsick,..gile hape )

acah je kau schoolsick..padahal gi skolah pon malas...ahaks..
tipu je..hakak tak schoolsick pon..hakak membersick.(pelik benor aku letak nme)

pastu dah lama jual anggur kat rumah..dapat pengalama keje kat kedai aisblended...gila kau ...aku malas doh nak keje terutama nak bangun awal..puulamakkkk memang hakak tak rajin mak kauuuu...

then dpt result...then tuptup tercampak kau masuk ikbn peretakkk

amekk kauu...buat roti..daripada tangan suke melukis terus gi buat doh...ingat senang ke dek oii

susahh baq ang...

bak encik mdnoor kata ''kita ni keje dengan benda hidup! yis ! yis benda hidup'' 

yang kami dok belakang ni mengiakan je lah

 "BETULL ENCIK!! BETULL! SOKONG!!'' ala-ala menyokong ketua kampung cakap,,,padahal satu hapak tak masuk dlm otak

ibarat masuk telinga kanan keluar lubang hidung kiri..

pastu sedaq tak sedaq hakak pon dapat banyak kawan baru.contohnya roomate hakak lah yang ape tuu nama.

pipah , syira , intan , ellia dgn dhaos...opss salah baq angg..ellia tu bukan roomate hakak tapi die dh mcm roomate hakak dah (phm dok? toksah paham.hakak malas nk layan kan )

si dhaos tu lak,...itu jauh dari panggang .dia laki..mne leh satu bilik ngan kami yang perempuan yg ayu nii...
dia dulu alkisah aku pernh dibuang dari group wassap roomate hakak dan roommate hakak menambahkan si dhaos tu jdi ahli group...
so hakak pon cakap lah ''mmg beliau tu roomate kita pon!..tmpt dia bawah katil aku ''
so dari situ lah...si dhaos dan ellia ni still lagi dalam group roomate kitorng (alhamdullilah setelah menghantar resume ..hakak dapat diterima balek utk masuk group trsebut )

 dan ramai lagi lahh kawan2 hakak...terutama budak2 baker.
20 org pelajar baker tu lah member hakak..hakak tak larat nak mention sorang2..bukan hape..sejak cuti sem ni hakak tak ingat dah nama dorang.apetah lagi jalan balek ke ikbn (nampak sangat penipunye tu ) * hentak kepala *
tak masuk lagi budak pm dgn pmm dgn jahitan..

alhamdullilah hakak ni pandai jaga diri (puji diri sendiri nampak)

cm tu lah..

hakak post ni sebenanrnya nak cakap (beraape byk kali dah nk ckp sebenanrnya)

hakak nak post tepat kol 11:59 pm

tapi skrng ni pon dah kol 11:58 pm

memang x jadi lah plan hakak...

takpelah dek non.anggap je lah hakak post satu minit sbelum pukul 12 ..hohohohohohoo

jap..

hakak dah dgr orang main mercun..cepat betul masa berlalu... tak gituuuu

okkeyyy hakak mengakhiri kisah kita dalam percintaan....erk (salah laguu bhaii)

hakak mendoakan sahabat2 hakak yang zaman sekolah rendah , sekolah menengah yang kamceng dengan hakak yang baik dengan hakak yang selalu membimbing hakak trmasuk skali budak2 asrama yang hakak rapat...walaupon rapat baru setahun..smpai skrng still lagi contact,menganjing antara satu sama lain..makk aii panjang pasal korng ni..

sahabat2 hakak kat ikbn pertak tu..dan encik2 cikgu2 hakak skolah..haihhh penat aku nak mention !

dan tak lupa juga keluarga aku !..penting beb ni!!
saudara mara bla bla bla bla bla bla

dan saudara seislam kita kat syria sana dekat palestin sana..aleppo smua tu..

aku mendoakan semoga kita tabah mengharungi dugaan akan datang dan semoga kita semua murah rezeki..
yang mana ada niat nak berubah kearah kebaikkan terus kan...
fighting!
dimana yang nak kurus tu..lupakan ja bruh...azam sama dari dulu sampai skrng (xdelah..berusaha lah dek non)

dan semoga kita dapat menjaga hubungan kita dengan Allah , hubungan kita dengan org lain , hubungan dengan alam dan lain2...(bunyi mercun dh habes baq ang ! )

dan aku mendoakan kita semua dipelihara oleh Allah swt ..aminn!!

hakak nak belanja gambar baker 



ramaikan..memang hakak tak lah nak mention dorang..ramai baq ang ( 20 org ja kot ) * palm face *

sekian terima kasih daripada hakak..

baru teringat hakak gune perkataan hakak ni sejak akhir2 tahun 2016 ..maklum lah nak practise jadi hakak..umur dah meningkat 19 !!! woohooooooooo!!! dah remaja matang baq ang ( no!!!!!! aku nak jadi budak lagi!! huhuhuhu)


Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome