About Entry Linkies TWITTER instagram Follow Dashboard

berketul-ketul budak baker
Sunday, February 19, 2017 • 8:25 PM • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA KEPADA BUDAK2 BAKER ..
HARI INI HAKAK AKAN MEMPERKENALKAN  BERKETUL-KETUL BUDAK BAKER


KETULAN PERTAMA IALAH ....

* BUNYI DRUMMMM * * LAGU KAMPUNG BOY*
SEKETULL MADAMMMMM !!!









ini adalah seketul madam
bernama madam myraaaa myraaaaaaaa
seorang yang baik hati malah penguna ifonnnnn *ketuk drum*
dan beliau merupakan.....stop...

tak brminat aku nak kenalkan dia..haiahahahaha *gelak sopan*




seterusnya ialah nur afifah ..
adek pipah ni comel org nya..serious talk..budak ni comel..bile dia magho laagggggggiii comel..tapi aku lagi comel lah...hahahaha * gelak setan*
dan hakak suke sangat menghasut adek ni untuk makan..ahakss



ni pulak memperkenalkan syira ahmad !!
budak rasa dan pernah sekolah kat sekolah petak..(awesome kan nme sekolah ...)
beliau ni ..otak nya sentiasa masuk air..sebab apa?? sebab dia selalu minum air.. ahaks..

swaggg~~
 dan die sebenanrnya...hantuuuuu,,,,yep...hantu..
hantu selfiee ~~ (die geng aku,..nyahnyahnyah)




ni pulak memperkenalkan intan tan tan chetannn.(xdelah jk jk jk)
beliau ni budak puchong..budak first yang bersuara waktu kitorng (roomate) berjumpe...
tempat katil die sekarang ni lah tempat paling strategi...nak tau sebab apa..sebab sebelah tingkap..
tingkap yang boleh keluar masuk ,..ahaks








ni kak yaya.. satu-satunye hakak batch 97 tapi aku lagi matured lah...ahaks..*gelak sopan *
die penggune ifon...dan fonnye lah slalo gak jadi mangsa untuk selfie..
hakak ni mata dia bulat...mcm bulan...xde lah..tipu..jaa..dan yang paling penting..hakak ni peminat kipas mati aku..maklum lah aku akn comel..huahahahahaha


ni pulak fiza..
dia budak kedah...
die selalu pandang aku tak puas hati..nak tau sebab apa...sebab aku comel sikit dari dia...dia comel..tpi sikit ja..hahhaahahahahaha * gelak jahat *
xdelah..fiza ni umpama kak yong dalam baker..kak yong bukan opah mahupon big boss atau pon nenek 


seterusnya ,..ni ialah kak nurul..
kak nurul dulunya pemalu sekarang dah tunjuk belang...hahahahahahhaha
ni segala hakak taikoo woo.syira dah pernah kene dah dengan hakak taiko ni..
agak mnyeramkan tau dok..
budak kelantann nii..tpi tu lah .satu-satunya hakak segala hakak baker..





ni pulak ialah dania. budak nogori..
budak ni sentiasa tanya apa yang dia tak paham..bak org kate tak tanya sesat jalan...so alhamdullilah dia tak sesat jalan ( gurau meh.nyahnyahnyah * gelak jahat)





ni dayah..dayah tau bukan domo..(domo yang raksasa cokelat tu..harap maklum..ahaks)
die ni aku syak ade mix chipmunks kot.suara kecikk je..comel tapi suara hakak lagi comel lah...hahahahahhaah jangan jelesss dayah..
dulu pemalu sekarang dah mcm pembuli pon ade..muke puteh cam vampiree hakak ttengok..hakak bukannye jeles cume hakak cemburu ja..agk2 apa rahsia erk..



ni ana...farhana si uiiiiii
kenapa hakak panggil dia si uiiii..sebab dia melatah ''uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'' comel ja hakak tengok..
pipi dia agak pau kalau tengok betul2..hakak suke sakat budak ni sebab dia agak comel bile disakat (harap maklum hakak ni normal..straight lagi ) 





ini lak solehah...colela bak mmber2 dia panggil...hakak panggil dia dgn nama manja dia..leha..kahkahkahkah xDD
hakak gurau ja...dia ni hakak paling geram dengan pipi dia...macam jelly..dagu dia pon macam jelly..
leha ni nampak ja muke garang + sombong..tapi sebenarnya leha ni bangang2 abadi gak perangaii...tu lah bak org kate dont jugde book by it cover..ap bnde tah peribahasanya..hakak hantamm jaa..


ni hakak memperkenalkan bakal adek ipar hakak...hahahahah alin ..gurauuu..
dia ni pemalu gile..bak org kate shy girl..
tapi hakak panggil die cherry tomato sebab bile die malu...ssupppppppp muke merah baq angg..
die ni paling suke tngok drama/movie...kalau tengok memang tak ingat pape dah ..mmg mcm dlm dunia dia...
haihh




okeyy next is finaz..
hakak tau topik2 kpop sikit dari dia ni lah..penolong kelas hakak..pernah sekali tu hakak nampak die tengok lappy dengan muke serious..hakak ingat buat keje ke hape..rupe2nye tengok angry bird..
hakak rase die ni menghayati betul watak angry bird..muke serious punye lah tapi tengok kartun..xpe hakak paham2..





okey seterusnya ni.sofia..
selalu panggil aku nek tod..budak ni..kalau terlalu aktif memang tak mampu dah nak layan..kadang2 sian tengok budak ni terencat sorang2 tu hakak dengan sifat baik hati..hakak layan kann jaa..
muke nampak serious gak..sekali tunjuk perangai terencat dia..kalah org sakit mental tu..
dia ade daddy dengan mummy dengan mama ...budak ni imaginasi boleh thn gak..kuat imaginasi...ingtkn ak sorang ja..tpi budak ni lagii kuatt brimaginasi..




ni syahirah ...syira kate ni hakak dia ...hanya sebab nama sama..xpe .hakak paham..
syahirah ni english dia meletop kauu...cakap fasih..aku ja tak fasih



next jejaka2 yang ada dalam baker ni..



ni ketua kelas kesayangan baker ( *muntah pelangiii* )
satu2 nya lelaki batch 97 . . dah pangkat atok dah ni..




ni pulak wan..
bukan ' hi wan'
tapi safuan ..budak kedah..budak jati kedah nii.(kot?)
abang long baker yang suke mengusik budak2 baker..


ni lak...bad..
nama panjang budriz..
hakak tau dia ni sebenanrnya kaki nganjeng gak...almaklum lah geng mesti lah kenal geng walaupon tak kawtim sgt..
dan yang paling penting...




okey ni lah yang terakhir ni,,
dhaos nme yang diberi.
kaki buli org sebenarnya budak ni..muke dia sentiasa koma...KAHKAHAKAHKAHAK



OKEY ITU SAJA KETUL2 BUDAK BAKER..BAKER JURUSAN HAKAK ..
HAKAK MAIN DENGAN ROTI WALAUPON HAKAK X MINAT ROTI TAPI HAKAK MINAT PIZZA...HAHAHHAHAHAHA

OKEY ..HAKAK MALAS NAK DESCRIBE LEBIH PANJANG


P/S ; GAMBAR BUKAN GAMBAR SEBENAR

SEMUA INI TAKDE KENE MNGENE DENGAN YANG DAH MATI ATAU HIDUP









Status:
>
'' KEHIDUPAN INI SEPERTI RODA.KADANG2 KITA DEKAT ATAS,KADANG2 KITA KAT BAWAH..APA YANG AKU NAK CAKAPKAN ADELAH HIDUP JANGAN MENYUSAHKAN ORANG LAIN DN JANGAN MUDAH PERCAYA DENGAN IKLAN CHIPSMORE YANG KATANYA LEBIH BANYAK CHIPS,,TAPI APA YANG AKU NAMPAK ADELAH NAMPAK MEMBONGAKKNYA.SO MOH KITA MAKAN LOLIPOP'' - ポーカーフェース- UNKNOWN VAMPIRE - シェフのパン屋 [chef baker] -

Archive


Please read

Owner:
Template : Zhi Ning
Cute Photo:We Heart It
Nice View:Google Chrome